Unghii cu gel pentru incepatori

In ziua de astazi este o adevarata afacere sa facem unghii cu gel. Femeile se aranjeaza si doresc foarte mult sa fie cat mai frumoase si atraga cat mai mult atentia. Pentru acest lucru, ele apeleaza la tot felul de lucruri care pot contribui la infrumusetarea lor. Frumusetea mainilor si a unghiilor este esentiala unei femei ingrijite.

Fara nicio indoiala mana unei femei trebuie sa fie foarte ingrijita intrucat unghiile pot spune multe lucruri cu referinta asupra ei. Din acest motiv, ele trebuie sa fie ingrijite si frumoase.

Pentru multe femei aplicarea unghiilor false este doar un hobby iar pentru altele este cu adevarat o meserie. Un lucru e cert: pentru a aplica unghii de calitate trebuie sa stiti toti pasii pe care trebuie sa ii urmati si sa folositi produse de calitate.

Daca va doriti sa cumparati produse de calitate, cu ajutorul carora sa faceti o treaba buna si sa fiti considerate profesioniste urmariti recenziile oricarui produs pe care il achizitionati pentru a alege ceea ce este mai bun . Va recomand un kit de unghii care trebuie sa existe in lucrurile fiecarui profesionist. Ele sunt foarte bune si exista un raport foarte bun intre calitate si pret. Puteti sa cumparati un set gel lac si cu siguranta ca veti avea succes si veti face o treaba chiar profeisonista.

Ce trebuie sa contina trusa unei persoane incepatoare? Iata ce trebuie sa ai daca iti doresti sa pui unghii cu gel:

  • Lampa UV. Aceasta lampa trebuie sa fie de regula de 9 wati. Ea va ajuta la uscarea instantanee a gelului datorita radiatiilor UV pe care le transmite.
  • Apoi, aveti nevoie numaidecat de un degresator. Dupa ce se aplica gelul si se introduce mana in lampa este obligatoriu sa folositi dregasator deoarece acesta va indeparta orice surplus de gel. De exemplu, daca veti atinge cu mana gelul imediat ce a fost scoasa mana din lampa vom avea impresia ca unghiile nu sunt uscate. Ei bine, dupa ce veti aplica acest degrasator nu se va mai intampla acelasi lucru.
  • Apoi, aveti nevoie de pile de toate dimensiunile si texturile deoarece cu ajutorul lor veti contura o forma, in functie de cerintele clientei. De asemenea, veti avea nevoie de un bufer care va finisa unghiile si cu ajutorul lui le veti reda luciul.

Mai mult, trebuie sa stiti ca inainte de toate procedurile trebuie sa incepeti prin a pili foarte bine unghia astfel incat sa nu mai existe luciu pe unghie. Apoi, se continua prin aplicarea unui primer care are rolul de a fixa gelul pe unghie. Dupa fiecare procedura si dupa fiecare strat adaugat se introduce mana in lampa.

Dupa aplicarea gelului pe unghii, acestea rezista timp de 3 saptamani daca folositi aceste produse de calitate. Fiecare strat de gel pe care il aplicati pe unghie trebuie sa fie tinut in lampa relativ 3 minute pana cand se usuca. Apoi, surplusul se inlatura, asa cum spuneam si mai sus, cu ajutorul degrasatorului.

Inainte de a va apuca de acest lucru trebuie sa va placa foarte mult si sa aveti suficienta rabdare. Este un lucru care necesita atentie, rabdare si talent.

Un comentariu la „Unghii cu gel pentru incepatori

  1. Foarte interesant. Produsele sunt foarte bune si cele mai potrivite pentur incepatori. Cand te apuci de unghii fie din pasiune, fie din cauza ca vrei sa faci o afacere ai nevoie de produse profesionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *