Vedete care au trecut peste dependenta

dependenta

Perceptia generala a oamenilor legata de cei ce sunt dependenti de un anume viciu precum fumat, consum de alcool sau de droguri este cea conform careia nu au deloc moralitate sau pur si simplu nu au vointa necesara de a renunta. Ceea ce se uita este faptul ca acele persoane depind de respectivele substante, asadar a se pastra sobre si normale devine foarte dificil pentru ele. Dependentele sunt foarte complexe prin natura lor si necesita mult mai mult decat o vointa puternica si bune intentii pentru a se putea renunta la ele.

De cele mai multe ori se manifesta simptomele sevrajului dupa renuntare, insa aceasta nu este imposibila. Exista centre de recuperare, diverse forme prin care dependentii pot fi ajutati. Nici vedetele de la Hollywood nu sunt ferite de aceste dependente. Daca unele celebritati au cautat sa ascunda faptul ca erau dependente, altele au declarat ca au reusit sa se recupereze, dupa lupte indelungate.

Angelina Jolie, sursa de inspiratie pentru multe femei din intreaga lume, a devenit dependenta de drogur chiar atunci cand si-a inceput cariera. Putina lume stie ca a incercat aproape fiecare substanta, insa in momentul in care s-a casatorit si a avut copii, a renuntat.

Ben Affleck a fost tratat si el pentru viciul alcoolului in anul 2001 si a avut si probleme cu dependenta de jocuri de noroc. Tot de dragul familiei si carierei, s-a indreptat.

Charlie Sheen – a fost destul timp pe la stiri cu problemele sale, a petrecut mult timp in clinici de recuperare, insa se pare ca a renuntat la vicii si a reusit sa se mentina sobru.

Drew Barrymore are si ea o latura intunecata, insa a ajuns sa o depaseasca. Sub presiune, ca toate vedetele, a devenit dependenta de tigari, droguri si alcool. A stat de doua ori in clinici de recuperare si se pare ca de atunci nu a mai avut probleme.

Fergie, Russell Brand, Kelly Osbourne, Matthew Perry, Robert Downey Jr., Jennifer Aniston sunt alte nume din seria vedetelor ce au reusit sa treaca peste dependenta. Nu e deloc o sarcina usoara nici pentru o persoana normala, cu atat este mai dificil pentru celebritati, care sunt tot timpul in lumina reflectoarelor, in vizorul paparazzi si al publicului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *