Viata aglomerata

Om ocupat

Om ocupatTraim intr-o lume in care aproape toata lumea este grabita, indiferent daca este un timp de intalnire, predarea temelor la timp, invingerea traficului pentru a nu intarzia la scoala sau la munca, acestea sunt unele din cele mai comune scenarii care caracterizeaza cat de haotice au devenit vietile noastre. Cu atat de multe lucruri de facut in 24 de ore, niciodata nu avem timp sa le facem pe toate. Cand au devenit lucrurile atat de complicate ?

Cateodata trebuie sa stai sa te gandesti onest, cand a fost ultima data cand te-ai simtit bine din cauza ca ai fost capabil sa-ti eliberezi programul ? Nu iti poti aduce aminte? Nu este surprinzator deloc. Acum, daca am petrece ore sa ne grabim sa ajungem de la o intalnire la alta, sau muncind de la un proiect la urmatorul, de ce nu reusim sa terminam niciodata un lucru? Acest lucru se intampla fiindca sunt multe lucruri care ne distrag acum in lumea asta si facem constant mai multe lucruri o data.

Oamenii ultra productivi stiu ca pentru a realiza o cantitate masiva si important pentru a te simti bine pentru acel lucru si sa fii echilibrat, trebuie sa te gandesti la un singur lucru in abordarea ta si sa elimini distragerile care te impiedica sa te concentrezi asupra rezolvarii unor lucruri care conteaza cu adevarat.

Trebuie in primul rand sa-ti dai seama ce este mai prioritar in viata ta de zi cu zi, sa ajungi la munca si sa-ti faci treaba, sau sa vezi cu cine s-a cuplat cel mai bun prieten al tau pe Facebook. Ei bine, dupa ce ti-ai pus aceste lucruri in ordine, probabil vei constientiza ca trebuie sa fii matur si sa nu te lasi distras de lucruri  neproductive, fiindca intotdeauna viata iti va aduce in fata o multime de lucruri care te vor distrage de pe calea cea buna.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *