Vorbeste cu incredere

Vorbitor

VorbitorIncepe sa faci eforturi pentru a-ti asuma responsabilitatea pentru propriile actiuni traind un stil de viata sanatos si fiind ganditor. Daca faci acest lucru, o voce puternica ar putea iesi din tine foarte usor.

Nu vorbi pentru a-i multumi pe altii, vorbeste pentru a te multumi pe tine.

Ati simtit vreodata ca lumea se asteapta la prea multe de la tine? Multi dintre noi se asteapta ca altii sa se comporte in diferite moduri, si conform unui anumit model, pentru a ne atinge asteptarile. Eu spun sa abandonam acest lucru. Urmatoarea data cand vrei sa vorbesti despre ceva, gandeste-te care ar fi beneficiile tale. Ce ai avea de castigat de unul singur ? Ce noi idei sau moduri de gandire vei castiga? Este intotdeauna bine sa faci lucruri bune, dar ar trebui sa vrei sa devii mai increzator doar pentru a te satisface. Oamenii increzatori vor sa se multumeasca pe ei insusi, in timp ce nu vor sa deranjeze pe nimeni. Incepe sa planuiesti si sa scrii propria lista de lucruri de realizat, si gandeste-te la ea putin, poate pentru putin timp, poate in timp ce mergand repede sau facand un dus. Fa orice poti, si editeaza-l daca ai nevoie. Te va ajuta sa inveti ceea ce este important pentru tine, si va cauza ca tu sa vrei sa te faci mai fericit.

Concluzie

Adevarul este, ca nu vei comunica mai increzator in jurul altor oameni doar citind acest articol. Vei fi nevoit sa practici acest lucru zile intregi, chiar si luni, daca vrei sa fii asigurat, hotarat si increzator. Desi toate aceste lucruri ar putea parea prea coplesitoare de digerat, va deveni mult mai usor daca inveti cum sa te respecti intai pe tine. De fapt, avand grija de cine esti, este o metoda mai cruciala nu numai vorbind pentru tine, dar devenind o fiinta umana mai realita si bogata. Oamenii increzatori se inconjoara cu oameni increzatori.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *