Vrei sa ai un par minunat? Iata ce trebuie sa faci?

Femeile acorda o atentie deosebita parului dar uneori nu stiu sau nu se informeaza despre ingredientele din sampoane,fixative,tratamentele de par etc.

In primul rand trebuie sa stii ca daca iti speli parul zi de zi acesta se va ingrasa mult mai usor. Multe persoane au o problema cu faptul ca li se ingrasa foarte repede parul si au tendinta sa il spele zi de zi.Total gresit.Daca spalam parul zilnic scalpul produce mai mult sebum.Este recomandat ca parul sa fie spalat o data la 3 zile.

Trebuie sa stii ca un produs care pare natural nu e chiar natural . Citeste ingredientele de pe sampon mereu .De obicei un ingredient natural se regaseste in proportie de 1% intr-un sampon deci prea multe beneficii nu aduce.

De asemena e important sa stii ca niciun produs nu repara varfurile despicate chiar daca multe companii se lauda cu acest lucru.Varfurile tratate devin mai moi dar nu se repara .

Vopseaua de par este foarte toxica deoarece contine substante care intai decoloreaza parul si apoi face ca culoarea sa actioneze, si pe deasupra ataca si scalpul .

Poate aparea si acneea.Da stiu,poate parea surprinzator dar asa este  .Produsele care contin silicon,mentyl sau uleiuri minerale pot declansa acneea deoarece blocheaza porii.Este recomandat ca corpul si fata sa fie foarte bine spalte dupa ce folosesti samponul respectiv.

Este mai bine sa iti piepteni parul decat sa il periezi deoarece perierea il electrizeaza iar firele de par sunt mai neuniforme.Este recomndat ca parul sa nu fie periat imediat dupa baie deoarece este mult mai firav .

Placa de indreptat parul este daunatoare mai ales daca este folosita prea des.Este recomandat sa alegi o placa de ceramica deoarece este mai putin daunatoare fata de altele.Si frigul este un dusman al parului.Este bine sa folosesti caciuli din materiale naturale pentru a-ti proteja parul de frig pentru ca materialele sintetice il fac sa se electrizeze.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *