Watch Dogs va fi lansat pe 27 Mai

watch-dogsWatch Dogs se va lansa pe 27 Mai la nivel Global, dupa cum a confirmat Ubisoft, dupa ce trailerul care anunta data de lansare a aparut inainte de vreme. Sony a confirmat de asemeni ca va lansa pachete pentru titlu in Europa.

Geoffroy Sardin, vice presedintele senior al vanzarilor si marketing de la Ubisoft, pe Europa, Estul mijlociu si Africa spune ca sunt multumiti ca au fost capabili sa dezvaluie jucatorilor din intreaga lumea noua data de lansare pentru Watch Dogs. De asemeni sunt increzatori ca timpul in plus pe care l-au acordat echipei de dezvoltatori sa perfectioneze si sa slefuiasca jocul va merita pe deplin asteptarea.

Jucatorii care achizitioneaza Watch Dog, fie pe Playstation 3, fie pe Playstation 4 vor avea acces exclusiv la 60 de minute in plus de gameplay prin intermediul Playstation Network.

Michael Pattison de la Sony spune ca sunt foarte incantati de lansarea lui Watch Dogs atat pentru Playstation 3, cat si pentru Playstation 4 si sunt foarte increzatori ca va fi unul din jocurile lor care va iesi in evidenta de-a lungul anului 2014. Acesta sustine ca este un joc unic si vizionar care crede ca nu numai ca vor starni jucatorii cu continutul exclusiv disponibil prin intermediul Playstation Network, dar vor evidentia faptul ca Playstation este o platforma preferata de Watch Dogs.

Vor fi lansate console, Playstation 3 sau Playstation 4 care vor veni la pachet cu jocul original Watch Dogs pentru a starni mai mult jucatorii sa achizitioneze acest joc.

Watch Dogs va fi disponibil pe 27 Mai. Acesta va aparea pe urmatoarele platforme : PC, PS3, PS4, Xbox 360 si Xbox One, si daca va fi cum promit creatorii acestui joc ca va fi, o sa fie foarte aclamat in lumea jocurilor, iar jucatorii se vor muta pe consola celor de la Sony, Playstation pentru a juca jocul exclusiv, si pentru a avea un plus de 60 de minute de joc.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *