Wildstar intra in Bonus Beta Weekend

Ca o multumire mare tuturor ce au sustinut WildStar de-a lungul anilor, echipa de la Wildstar vor sa ne invite pe toti intr-un beta weekend exclusiv, deschis doar jucatorilor care s-au inregistrat in beta sau precomandat jocul. Beta Weekendul va incepe vineri pe 25 Aprilie si se va sfarsi pe 27 Aprilie.

Poate nu ai vizitat niciodata Nexus, poate l-ai vizitat, ai omorat pe cineva si te intorci pentru mai multe. In afara de capacitatea nivelului maxim ce a fost ridicata la 25, sunt 5 noi lucruri pe care ar trebui sa le urmariti in acest weeekend.

Noua Aventura – Northern Wilds

Aventura Northern Wilds este un continut de grup in stilul MOBA, de experimentat pentru tine si 4 din piretenii tai cei mai buni. Iesi in lume, preia intreaga harta si distruge baza inamicului pentru a castiga, dar fii atent pentru factiunea care se apara. Ei vor incerca sa castige cu toate mijloacele, asa ca pregateste-te sa ii dobori.

Whitevale

Versiunea Dominion al lui Alcatraz, invadarea cercetatorilor extraterestri (care diseca orice misca) si o corabie scufundata plina cu jefuitori flamanzi pentru comori ce asteapta sa fie infruntati. Si o explozie nucleara a dezlantuit calmari ce controleaza creierul pe Exile si fortele militare Dominion.

Hoverboards

Achizitioneaza-ti Hoverboard-ul la un mount vendor din orasulul capitala. Acolo unde mergi nu ai nevoie de drumuri, poteci sau chiar pamant.

Abilitati si AMP-uri

Primeste noi abilitati pentru setul limitat de actiune si deblocheaza mai multe avantaje in sistemul AMP pentru a-ti face stilul de lupta cu adevarat unic.

Mai multe cunostinte

Deblocheaza mai multe indicii catre istorie si disparitia lui Eldan. Unde a disparut rasa super avansata ? Ce fel de tehnologie si secrete mai exista in lumea de acolo? Unde poti sa gasesti un space fish taco de pe Nexus?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iesi in lume si vei afla.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *