Withings Go- noul fitness tracker

Amazon dispune de o linie de dispozitivede inregistrare a activitatii de fitness inovatoare, care vin la preturi variate si accesibile. Insa, daca iti doresti un e-reader de calitate, inseamna ca nu ai cautat unde trebuie. Astfel, compania Withings a preluat aceeasi abordare ca si trackerele pentru fitness, iar in cadrul evenimentului din aceasta saptamana- CES, compania tehnologica franceza, a dezvaluit dispozitivul Withings Go, un aparat ce monitorizeaza activitatea utilizatorului, care are un ecran de tip e-ink.

Astfel, Go este cel mai ieftin aparat tracker al companiei Withings, avand un pret de 70 de dolari, mult mai ieftin decat Activite Pop- ce ajunge la suma de 150 dolari, Go fiind si cel mai accesibil tracker de pe piata. La fel ca si Misfit, scopul celor de la Withings este de a atinge un nou punct de versatilitate prin intermediul ultimilor dispozitive. In acest sens, aparatul Go poate fi purtat ca o banda sau poate fi prins ca o curea sau un breloc. De asemenea, dispozitivul poate fi pastrat si in buzunar, fiind potrivit pentru cei care doresc sa nu lase nimic la vedere.

Insa, daca aparatul Go ar fi tinut in buzunar inseamna ca utilizatorul nu se poate bucura de ecranul e-ink, care ofera informatiile necesare la doar o simpla privire. Asadar, Go este un dispozitiv ce inregistreaza si proceseaza activitatea fizica a utilizatorului, pastrand informatiile de zi cu zi. In plus, aparatul Go poate fi purtat si la inot sau in timpul somnului si poate recunoaste in mod automat activitatea adoptata de utilizator, fara ca acesta sa activeze modul de antrenament.

Debutul Withings Go la CES

Go este un dispozitiv ce este compatibil cu iOS si Android, prin intermediul platformei Withings- Health Mate app. Nu foarte multi au incercat deja aparatul Go, insa debutul sau oficial are loc in aceasta saptamana, la conferinta CES ce are loc in Los Angeles. De asemenea, Withings Go ar putea fi disponibil pentru public in prima parte a anului 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *