Zbor cu avionul

Exsista cateva secrete pe care multe persoane nu le stiu chiar daca circula foarte des cu avionul.

Mastile de oxigen iti asigura doar 15 minute de aer. E suficient pentru ca pilotul sa duca aeronava la o altitudine mai mica unde tu poti respira normal.

Nu este recomandat sa te atingi de apa din avion mai ales daca nu provine dintr-o sticla.

Echipajul avionului nu este platit pana cand pasagerii nu coboara. Pilotii primesc mese diferite in caz ca una din mesele obisnuite le provoaca greata.

Probabil suna ciudat dar insotitorii de bor iti retin uneori cina in speranta ca tu vei adormi. Cu cat mananca mai multi pasageri cu atat este mai multa munca pentru o parte din echipajul avionului.

De asemenea trebuie sa stii ca exista manere speciale in caz ca insotitorii de zbor cad din avion.

Un alt lucru destul de bizar este acela ca unii oameni fura vestele de salvare. O parte din persoanele iau vestele dedesubtul scaunelor ca si amintire.

Trebuie stiut si faptul ca pilotii adorm in timpul zborului. Un studiu realizat pe pilotii din Marea Britanie arata ca 54 dintre ei au recunoscut ca au adormit in timp ce pilotau un avion cu pasageri.

De asemenea cu siguranta nu stiai ca poti fi avansat la prima clasa dupa ce avionul decoleaza. Desigur nu toata lumea este avansata conteaza sa fii politicos, bine imbracat etc.

Probabil multi nu stiau dar pilotul te poate aresta in timpul zborului. Atata timp cat usile aeronavei sunt inchise pilotul are o autoritate nelimitata. Poate scrie amenzi sa aresteze diferite persoane dar si sa accepte testamentul unei persoane aflate pe moarte.

Paturile primite de pasageri nu se spala.  Sunt reimpaturite si puse inapoi in locul pentru bagaj.

Aerul pe care tu il respiri este defapt de la motor. O mare portiune de pana la 50% ajunge in cabina pilotului iar restul este pentru pasageri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *